Un beso

Cui ii e teama de homosexuali?

Posted on: decembrie 4, 2009

Dupa cum bine stim, persoanele de acelasi sex au interzis la mariaje. Si ca sa fie siguri ca nu se vor casatori, ai nostri au simtit nevoia sa stipuleze clar acest lucru in lege. Acum doi ani, parca, au fost discutiile. Ca doar o femeie si un barbat au dreptul la mariaj. Acum, mariajul gay nefiind legalizat, e clar ca nici nu au dreptul sa adopte. Dar oficialii, iar au simtit nevoia sa sublinieze explicit acest lucru intr-un proiect de lege, aici.  

Domle, homophobia e mare in tara, cam asa la 80% populatia nu vrea sa aiba de-a face cu gay (nu mai stiu exact cifra dar e oricum pe acolo). Dar, trebuie sa ne asiguram ca homofobia nu va scadea deloc! Si prevenirea e solutia. Asa ca punem explicit in lege ca nu au dreptul la adoptii.

 Fiindca trebuie sa aparam copiii, sa nu aiba de-a face cu persoane gay. Si pe noi, autoritati romane, ne intereseaza copiii selectiv. De copiii lesbienelor si homosexualilor care au avut copii inainte de a-si da seama ca sunt gay nu ne ocupam.  Ce mai, ei nu sunt copii romani, sunt copii-de- gay. Daca cumva sufera la scoala ca alti copii isi bat joc de ei si rad ca „tata e poponar” sau „mama e lesbiana”, problema acestor copii nu e problema autoritatilor romane care sunt pusi acolo sa promoveze drepturile copilului. Ca persoanele gay sunt scutite de taxe si nu contribuie la salariile secretarilor de stat si a altor bugetari. E asa, te duci la fisc si e acolo un afis mare pe care scrie: daca esti gay, nu platesti taxe. Deci, autoritatile nu trebuie sa reprezinte si interesele lor.   

Nu cred ca e posibila o dezbatere reala pe adoptii, atat timp cat persoanele gay nu si-au castigat dreptul la mariaj, parteneriat civil sau ce alte etichete lingvistice mai inventam si atat timp cat homofobia e mare. Dar, e clar ca exista persoane gay cu copii. Iar autoritatile de protectie a copilului ar trebui sa se ocupe si de problematica acestor copii.  

Si, sincer, mi-ar placea ca in aceasta carte sa apara si povestile acelora care au copii… mi-ar placea 😀

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

gayfest

Categorii

Asa sunt eu!

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 6 urmăritori

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: