Un beso

Embrace life

Posted on: februarie 5, 2010

Un clip de campanie pentru prevenirea accidentelor rutiere care nu e agresiva, e foarte misto. Chiar iti vine sa pui centura aia de siguranta. Foarte originala ideea. de aici.

Imi place mult sloganul „embrace life” – e unul pozitiv-pozitiv. Plus ca se joaca foarte bine cu ideea de „embrace” – embrace life, embrace the loved ones, centura e un embrace. Momentul „impactului” e fara pic de imagine violenta – si nu iti vine sa inchizi clipul. Plus ca iti exemplifica nedidactic, daca vrei, cum actioneaza centura aia. (nu te infantilizeaza de parca ai fi copil mic, sa iti prezinte ca asa te apara). Si mai e ideea ca au filmat in casa, el fara papuci – un loc care sugereaza „siguranta”, relaxare – nu ai clasice imagini „de adrenalina”.  Yeap, si un final fericit:) Si muzica e cu multa emotie, dar „lina” si parca sugereaza un sentiment de bine.

Si ma gandesc la campaniile de prevenire facute de politia noastra. Acum un an-doi, parca, aveau o serie de imagini horor cu femei tip manechin, care apareau mutilate. Inainte aveau seria-bond in care era cate un macho care conducea teribil, un accident rutier din ala de filme….masina sarea, etc. Toate erau agresive. De parca le-ai fi scos din stirile de la ora 5.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

gayfest

Categorii

Asa sunt eu!

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 6 urmăritori

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: