Un beso

Sex and the city 2. Bifat. Exotic

Posted on: iunie 6, 2010

Am fost si eu sa vad sex and the city cu gasca de fete, cum altfel…:P Dupa cateva sezoane si un film, pentru partea 2 au pregatit chestii exotice: gay si arabi.

Nunta gay cu multe lebede, cor de barbati maybe-gay si Liza Minelli. Evident intrebarea: e nunta sau e nunta gay?. Cu lebede si Liza, this is definitely gay. A venit si Samantha cu cineva – un catel: „o cocota in plus ce mai conteaza”. Gays are like animals, we all know that:). Si Mr Right care ii era frica sa fie agatat de un gay, si a fost, si nu prea stia cum sa reactioneze. Panica. Dar i-a trecut rapid… A fost si cu lesbiene, ne-am dat seama la sfarsit. Dadaca tanara si very-hot a lui Charlotte. Samantha geloasa pe sanii ei, barbati intorceau capul, dar la sfarsit ne calmam: nu e pericol pentru sotii nostri, ii plac femeile. Ce clisee mai sunt si nu au bagat?

Si Abu Dhabi. Fabulous…cand un sheik cool iti plateste toata calatoria si cheltuielile – din care doar camera costa 22.000 dolari – sa ne facem o vacanta pe acolo, zic. Shopping, spa, cocktailuri. Si cele 4 femei emancipate, nu puteau sa nu observe femeile cu burqa. Nasol, saracele, nici cartofi pai nu pot manca cu chestia aia pe cap. Si cu ochiul lor de americance au vazut toata opresia femeilor arabe. Nu tu libertate, nu tu haine fabuloase, nu tu sex. Sau? And here comes Samantha… Se putea sa nu faca ea sex? E cool sa faci sex pe plaja si sa iti bagi picioarele in cultura altora – a se citi si inapoiata. Sa se invete, americanii au avut deja revolutie sexuala. Iar daca te aresteaza? Uff, cand vor intelege pe deplin ca e trendy sa ti-o tragi cu oricine, oricand, oriunde…

Cele patru doamne descopera ca exista unele care sub burqa, poarta ultima colectie Vuitton. OMG, this is great! Si citesc carti americane cu sfaturi pentru femei. Mai e totusi o speranta pentru femeile de acolo! Sunt pasi mici, dar importanti spre emancipare. America is still a dream for everyone. E un model de urmat pentru toate femeile. Vestul a castigat!

In rest, o comedie…:P

Reclame

1 Response to "Sex and the city 2. Bifat. Exotic"

sunt sigura ca descrierea ta e mai amuzanta decat filmul, deci… no SATC 2 for me 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

gayfest

Categorii

Asa sunt eu!

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 6 urmăritori

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: